WebPhone installationsguide

Välj vilken typ av din webbläsare för att visa en steg-för-steg-guide.

Chrome

Safari

Internet Explorer

Firefox

Opera

Verify WebPhone Setup

HTTPS och privat surfning

Vänligen se till att du alltid använder WebClient gränssnitt via den säkra HTTPS-protokollet. Observera att WebPhone funktionen är inte fungerar i privat (inkognito) läge.

Högtalare

• Se till att högtalarna är anslutna till din dator eller enhet och fungerar korrekt.
  • Klicka på knappen "Spela upp ljud" för att fortsätta.
Spela upp ljud

Insticksprogram

Vänligen ladda ner audio/video WebRTC insticksprogrammet från Temasys, Inc.

LADDA NER

Mikrofon

• Se till att en mikrofon är ansluten till din dator eller enhet och fungerar korrekt.
  • Klicka på "Testa mikrofon" för att fortsätta.
    Testa mikrofon Testa insticksprogrammet
  • Klicka på "Tillåt" knappen i det övre fältet i webbläsaren.
  • Tala i mikrofonen och kontrollera att de blå staplarna rör sig i ramen till vänster.

Installation

Installera audio/video WebRTC insticksprogrammet.

Kamera (endast vid videosamtal)

• Se till att en kamera är ansluten till din dator eller enhet och fungerar korrekt (du kan hoppa över det här steget om du bara vill ringa röstsamtal via WebPhone).
  • Klicka på "Testa kamera" för att fortsätta.
    Testa kamera
  • Klicka på "Tillåt" knappen i det övre fältet i webbläsaren.
  • Se dig själv i videobilden till vänster.

Starta om

Starta om din webbläsaren och komma tillbaka till den här sidan för vidare instruktioner.

Ändra mikrofon eller kamera

• Om du har flera mikrofoner eller kameror och vill välja vilken som ska användas, klicka på kameraikonen i adressfältet (i din webbläsare).
  • Kom ihåg att uppdatera fliken i din webbläsare så att ändringen tillämpas.

Nu är du färdig!

Stäng den här fliken nu för att kunna använda kameran och mikrofonen via WebClient.

Slutför

Kontakta oss